Zooo leuk: Sinterklaas bij je thuis`

Gepubliceerd op 5 oktober 2023 om 22:24

Toen onze kinderen nog klein waren, leek het ons leuk om Sinterklaas bij ons thuis te laten komen. 't Was even zoeken, maar al snel hadden we een grappige sinterklaas en een enthousiaste piet gevonden. Niet uit onze hele directe kring natuurlijk, want je wilt natuurlijk niet dat ze de buurman onder de  baard en mijter ontdekken. We schreven een flinke briefing voor de Sint over de kids en natuurlijk over onze de hobby's en eigenaardigheden van ons zelf en opa en oma die ook van de partij waren.

En toen was het zover.... 5 december. Onze kinderen zaten versierd op de bank, te wachten op wat komen zou. En toen liepen ze daar opeens over het tuinpad.. Sint en Piet, met een grote zak cadeaus die we 5 minuten daarvoor via de achterdeur naar buiten gesmokkeld hadden.

Eenmaal binnen: grote ogen, een trillend onderlipje, het was echt wel heel spannend! Zeker toen Sint eenmaal zat en Sint met zijn witte handschoen gebaarde dat ze op zijn schoot mochten komen zitten. Grote zus schuifelde als eerste naar voren, die was net wat dapperder. En het bleef wel wat spannend, maar het was ook wel echt een soort van magisch: Sinterklaas gewoon in ons eigen huis. Een Sint die zoveel wist te vertellen over iedereen, grappige vragen stelde, opa stevig aan de tand voelde over een blunder. En natuurlijk niet geheel onbelangrijk: Piet die de cadeautjes uitdeelde. Toen Sint en Piet weer vertrokken waren, konden we alleen maar denken: Dit doen we volgend jaar weer. En zo geschiedde. 

 

Wil je ook zo'n super leuk en onvergetelijk Sinterklaasfeest, nodig dan Sinterklaas uit bij jou thuis. En... je kunt een sinterklaas- en pietenpak huren via SuperLeukFeestje.nl. 


Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.