A minute to win it

Als je wat tijd heb op je feest, kan het heel leuk zijn om het spel 'A minute to win it'  te doen. Dat is een spel waarin verschillende opdrachten zitten, die binnen 1 minuut moeten worden uitgevoerd en grappig zijn om naar te kijken. Bijv. een koekje op iemands voorhoofd leggen en lukt het om die zonder handen naar je mond te brengen. Je kunt deelnemers uit het publiek vragen voor een opdracht, maar het kan ook leuk zijn om verschillende teams tegen elkaar te laten strijden. Lijkt het je leuk om hier wat mee te doen, bestel dan hier het spel. 

Draaiboek voor een hilarisch feestje

'A minute to win it' is een spel waarbij teamleden elke keer een opdracht moeten uitvoeren binnen 1 minuut. De opdrachten zijn leuk om te doen, maar vaak ook hilarisch om naar te kijken. In dit spel speel je tegen 1 of 2 andere teams. 

Dit spel is leuk voor jong en oud! Het is zowel binnen als buiten te doen. Je hebt 1 persoon nodig die het spel begeleidt. Als je alle opdrachten doet, kun je dit spel in ongeveer een 1 tot 1,5 uur doen. Maar je kunt het ook langer maken door je opdrachten door meerder spelers uit te laten voeren. Of korter door minder opdrachten te doen. 


Het draaiboek bevat: 
- uitleg van de 12 opdrachten met foto's
- lijst met benodigdheden
- alle spelregels per spel.

Om de spellen te kunnen doen heb je zelf nog een aantal dingen nodig, zoals bijv kartonnen bekers, ping pong balletjes, wc papier. Dit staat in het script vermeld. 

Het draaiboek wordt per email toegestuurd.