Mr&Mrs spel

 

Bij een bruiloft of bij een huwelijksjubileum is het leuk om het Mr&Mrs spel te doen. Zet het bruidspaar op een stoel met de rug tegen elkaar, zodat ze elkaar niet kunnen zien. Laat beiden hun schoenen uit doen. Geef elk van hen één schoen van de bruid & één van de bruidegom. 

Dan is het tijd om allerlei soorten vragen te stellen: Wie lacht het meest om zijn eigen grapjes? Of wie heeft de meeste parkeerboetes gehad in zijn leven? Wie doet het vaakst de afwas? Wie is het meest lui? Etc. 

Bij elke vraag houdt het bruidspaar, bij wijze van antwoord, de schoen van degene in de lucht die dit het meest betreft. Grappig natuurlijk als ze allebei een ander antwoord geven... kennen ze elkaar goed genoeg, of zit er iemand te liegen?? Je kunt er ook voor kiezen om punten te geven voor elke vraag waarop ze beiden hetzelfde (en blijkbaar goede?) antwoorden. En om bijvoorbeeld cadeautje te geven als ze een bepaald aantal punten halen. 

Maak je het jezelf makkelijk en bestel een kant- en klare powerpoint met leuke Mr & Mrs vragen. 

Mr & Mrs spel

€ 4,99

Mr & Mrs spel

€ 4,99

Speel het Mr&Mrs spel op een huwelijk of jubileum. In deze powerpoint staan 25 leuke en grappige vragen voor dit spel en daarmee ben je in 1 keer klaar. 

De powerpoint wordt per mail toegestuurd na overmaking van het bedrag, zowel als PDF als ppt bestand.