Het zonnetje gaat schijnen...tijd voor een high tea?!

Gepubliceerd op 21 juni 2024 om 19:34

We hebben er even op moeten wachten, de winterjas hangt misschien nog aan de kapstok en de regenlaarzen staan zeker nog binnen handbereik... maar het lijkt er nu toch op dat de zomer eindelijk gaat starten! Dus... lekker naar buiten met die witte melkbenen en tijd voor een feestje in de tuin! Want wat is er heerlijker dan rond een lekker gevulde tafel met je vrienden of vriendinnen het goede leven vieren. Zelf heb ik nu een paar keer rond mijn verjaardag (en dat is in juni) een high tea gegeven voor vriendinnen en dat was altijd een groot succes. Ik vind het altijd zo leuk om een mooie uitnodiging te maken, lekkere hapjes te bedenken, de tuin te versieren, leuke boeketjes neer te zetten en te zorgen dat iedereen zich welkom en gezien voelt. En de afgelopen jaren keek ik op elke rommelmarkt naar mooie Engelse theekopjes die de sfeer compleet maken. Inmiddels staan er 2 dozen vol op zolder. Vandaag vierde ik ook mijn verjaardag, dit keer even geen high tea, maar een snelle en makkelijke versie: lekkere taartjes van Appie en de cappuccino's rolden uit de espresso-automaat. Soms ook wel zo makkelijk! Want uiteindelijk gaat een feestje toch om de verbinding!

Maar mocht je in de zomerse dagen wel zin hebben in een high tea en die een extra vibe geven? Check dan even het leuke high tea servies die je voor een zacht prijsje mag huren! 

Wil je thuis een gezellige high tea organiseren? Maak van je high tea dan iets speciaals en huur een mooi Engels theeservies. Het bestaat uit 12 verschillende Engelse theekopjes (o.a. Royal Albert) met 1 platte schaal, 2 etagères, 2 taartplateaus en 1 koektrommel.

De huur per dag bedraagt € 29,95. Het servies kan opgehaald worden in Elst (Gld). Ophaal- en aflevertijden zijn in overleg. Er wordt een borg van € 50 euro gevraagd.

NB Uitbreiding van het aantal theekopjes is mogelijk. In totaal zijn er  25 Engelse theekopjes en 17 English-like theekopjes, zie de foto's. De etageres en taartplateaus zijn niet van Engelse oorspong. 

Geïnteresseerd? Stuur een berichtje of appje naar 06-31678836 of een mailtje naar eensuperleukfeestje@gmail.com. 


Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.