Home » Draaiboeken voor kinderfeestjes thuis

Draaiboeken voor kinderfeestje thuis

Er zijn ontzettend veel leuke kinderfeestjes te boeken, maar lekker thuis een kinderfeestje vieren is vaak wel zo leuk en betaalbaar. Misschien kun je wel wat inspiratie gebruiken om er wat origineels van te maken.. Of heb je zelf niet zoveel tijd om het goed voor te bereiden. Kies dan voor je eigen gemak en maak gebruik van een draaiboek voor een leuke en originele kinderverjaardag thuis.

 

leuke kinderfeestjes thuis

Wie is de mol feestje (jongens en meisjes 10-12 jaar)

Met een Wie is de mol feestje is er spanning en sensatie: wie is er aan het mollen? Lukt het om voldoende geld binnen te krijgen voor de pot? En wie ontmaskert de mol uiteindelijk? In het Wie is de mol draaiboek staat alles wat je nodig hebt om een leuk wie is de mol-feestje te organiseren. Het draaiboek bevat de uitleg van het spel, instructies voor de mol, alle opdrachten en een leuke uitnodiging. Bestel hier het draaiboek van het Wie is de Mol-spel..

 

 

Opdracht bij wie is de mol feestje

Voetbalfeestje (jongens en meisjes van 8-11 jaar)

Is je kind een echte voetballiefhebber? En doe je hem of haar geen groter plezier dan een kinderfeestje met veel voetbal plezier? Het draaiboek 'Het mysterie van de verdwenen voetbaltrofee' is goed voor 3 uur lang voetbalplezier. Twee teams moeten zo snel mogelijk het raadsel van de verdwenen trofee uitzoeken. Met opdrachten vol sport, spel en voetbalraadsels en met aanwijzingen via de telefoon kunnen zij dit mysterie oplossen. Wie wint uiteindelijk de trofee? 

 

A minute to win it (voor jongens en meisjes vanaf 8 jaar)

Wie is er in voor een uitdaging? Oke, kun jij in 1 minuut een koekje van je voorhoofd naar je mond krijgen, zonder je handen te gebruiken? Deze en andere grappige en uitdagende opdrachten staan in het draaiboek van 'A minute to win it'. Hilarisch om naar te kijken en leuk om te doen. Het draaiboek bevat duidelijke uitleg over de benodigde voorbereidingen, het verloop van het spel en de opdrachten. Bestel hier het draaiboek van 'A minute to win it"