Draaiboeken voor een leuk kinderfeestje thuis

Er zijn ontzettend veel leuke kinderfeestjes te boeken, maar lekker thuis een kinderfeestje vieren is vaak wel zo leuk en betaalbaar. Misschien kun je wel wat inspiratie gebruiken om er wat origineels van te maken. Of heb je zelf niet zoveel tijd om iets origineels goed voor te bereiden? Kies dan voor je eigen gemak en maak gebruik van een draaiboek voor een leuke en originele kinderverjaardag thuis, bijvoorbeeld een wie is de molfeestje, een voetbalfeest of het leuke spel a minute to win it! 

Wie is de mol feestje (jongens en meisjes 10-12 jaar)

Met een Wie is de mol feestje is er spanning en sensatie: wie is er aan het mollen? Lukt het om voldoende geld binnen te krijgen voor de pot? En wie ontmaskert de mol uiteindelijk? In het Wie is de mol draaiboek staat alles wat je nodig hebt om een leuk wie is de mol-feestje te organiseren. De speeltijd van het spel is ca 2,5-3 uur en is geschikt voor 8-12 kinderen in de leeftijd van 10-12 jaar. Het draaiboek bevat zowel binnen- als buitenactiviteiten. Het draaiboek bevat de uitleg van het spel, met speciale instructies voor de mol, uitleg voor de 6 spel opdrachten, molboekjes, uitnodigingen, vrijstellingen en cheques voor het geldbedrag. 

Opdracht bij wie is de mol feestje

Voetbalfeestje (jongens en meisjes van 8-11 jaar)

Is je kind een echte voetballiefhebber? En doe je hem of haar geen groter plezier dan een kinderfeestje met veel voetbal plezier? Het draaiboek 'Het mysterie van de verdwenen voetbaltrofee' is goed voor 3 uur lang voetbalplezier. Twee teams starten met een basistraining. Dan blijkt dat de trofee verdwenen is. Door middel van een speurtocht met opdrachten en raadsels moeten ze zo snel mogelijk het raadsel van de verdwenen trofee oplossen. Ze krijgen aanwijzingen via de telefoon om het mysterie op te lossen. Wie wint uiteindelijk de trofee? In het draaiboek staat de uitleg van het spel, alle spelopdrachten, de benodigde voorbereidingen en een leuke uitnodiging. 

A minute to win it (voor jongens en meisjes vanaf 8 jaar)

Wie is er in voor een uitdaging? Oké, kun jij in 1 minuut een koekje van je voorhoofd naar je mond krijgen, zonder je handen te gebruiken? Deze en andere grappige en uitdagende opdrachten staan in het draaiboek van 'A minute to win it'. Hilarisch om naar te kijken en leuk om te doen. Dit spel is leuk voor jongens en meisjes van verschillende leeftijden (zelfs met volwassenen is het nog leuk om te doen). En het kan zowel binnen als buiten. Je hebt 1 begeleider nodig voor het spel. A minute to win it is in ongeveer een uur te doen, je kunt het ook langer maken door opdrachten door meerdere spelers te laten uitvoeren. Het draaiboek bevat duidelijke uitleg over de benodigde voorbereidingen, het verloop van het spel en over 12 grappige opdrachten en een scoreformulier.