Voetbalkoorts? Maak er een feestje van!

Gepubliceerd op 20 juni 2024 om 14:36

Voetbal brengt mensen samen, en er is natuurlijk geen betere tijd om een voetbalfeestje te organiseren dan tijdens het EK-voetbaltoernooi! Met de Oranje koorts die door het land raast, is een voetbalfeestje een mooie invulling voor een verjaardag voor elke jonge voetbalfanaat! Het  voetbalfeestje rond een verdwenen voetbaltrofee bedacht ik voor onze zoon van 10. En het was wel een van de topverjaardagen in zijn herinnering. 

En je hebt echt niet veel nodig. Met het draaiboek 'het mysterie van de verdwenen voetbaltrofee' organiseer je in een handomdraai een origineel feestje, met sport, wat spanning en heel veel gezelligheid. Succes gegarandeerd! Liset bestelde een draaiboek en van haar kreeg ik na afloop de volgende reactie:

De kinderen waren super enthousiast en hebben genoten. Vooral de afwisseling was erg leuk.

Ze waren ook heel enthousiast over het zelf snoepjes kunnen kiezen in de kantine.. 

 

Twee voetbalteams strijden om de Johan Cruyff trofee. Maar dan is de trofee opeens verdwenen. Kunnen de teams op tijd de trofee terugvinden?

Dit is een script voor ca 3 uur voetbalpret met binnen- en buitenactiviteiten voor 6-12 kinderen in de leeftijd van 7-11 jaar

Er zijn enige voorbereidingen nodig voorafgaand aan het feestje. In verband met de begeleiding van de groepen wordt geadviseerd om met 3 begeleiders te zijn en het draaiboek minimaal 1 week voor het feestje in huis te hebben. 

Het draaiboek bevat:

- instructie voor benodigde voorbereidingen

- een verloop van het spel

- spelopdrachten

- uitnodiging voor het verjaardagsfeestje

Het draaiboek is geïllustreerd met foto's en wordt per email toegestuurd.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.