Home » Corona proof feestje

Corona proof spel voor rond de jaarwisseling

Dit jaar zal het een andere oud & nieuw zijn dan in andere jaren: geen vuurwerk om af te steken en oud & nieuw met een beperkter gezelschap dan in andere jaren waarschijnlijk?! Om het toch gezellig te maken rond de jaarwisseling kun je een spel spelen met leuke vragen om te beantwoorden: speel dit spel coronaproof met familie of vrienden, dit kan ook op afstand via telefoon of videobellen. Want wat is er mooier dan aan het einde van het jaar met elkaar terug te blikken op het afgelopen jaar en om weer vooruit te kijken naar het volgende jaar. Met dit Vragen(v)uurtje leer je je familie en/of vrienden weer een stukje beter kennen.  

Voorbeeld product

€ 29,95

Voorbeeld product

€ 29,95

Dit is een voorbeeld product. Het kan niet gebruikt of gekocht worden.

Corona proof - in 1 minuut

 

Even tijd voor wat leuks in deze lastige tijd: een corona proof spel dat je met 2 of 3 teams van 3 a 4 personen kunt doen (op afstand natuurlijk!). Het spel bestaat uit 12 opdrachten die grappig zijn om te doen en leuk om (online) naar te kijken. 

Speel in een team dit leuke spel via een video verbinding samen met 1 of 2 andere teams van 2 a 4 personen. 

Dit spel kan gespeeld worden met families met kinderen en/of opa's en oma's zijn. Maar dit corona proof spel is ook leuk om als vriendengroep te doen. 

Zorg dat er 1 spelleider is die het spel script bestelt. Plan een datum en tijd om het spel te spelen. De spelleider zoekt uit welke opdrachten de teams gaan doen. Er kan gekozen worden uit 12 verschillende opdrachten. De spelleider geeft door welke benodigdheden elk team nodig heeft.

Op de afgesproken dag zorgen jullie voor een video verbinding met elkaar.

Elk team krijgt voor elke opdracht 1 minuut tijd om de opdracht uit te voeren. Welk team slaagt er het beste in om de opdrachten goed uit te voeren?  

Have fun!! 

Bestel dit script voor een super leuke avond met vrienden of familie. Om deze coronatijd goed door te komen. 

Het script bevat:

- speluitleg, benodigde voorbereidingen, 12 leuke en hilarische opdrachten waarbij de benodigdheden worden aangegeven, een scoreformulier.  

Voor alle opdrachten wordt aangegeven wat de benodigdheden zijn (o.a. pingpong, plastic bekertjes). 

Na betaling ontvang je het script z.s.m. digitaal in de vorm van een pdf bestand.