Creatieve workshop Pebble art

Pebble art, misschien heb je er nog nooit van gehoord, maar het is een vorm van kunst met 'kiezels'. Pebble is namelijk het Engelse woord voor kiezelsteen. Bij een pebble art workshop ga je met natuurlijke elementen zoals kiezelstenen, schelpen, seaglass (geslepen glas uit zee) of takjes aan de slag om een mooi schilderij of een unieke kaart te creëren. En met een vleugje verf, pen of potlood, papier maak je je kunstwerk compleet. Wat heel fijn is, het is niet moeilijk: elke beginner gaat al snel met één of meerdere mooie kunstwerkjes naar huis. Dus leuk om toe doen bij verschillende gelegenheden, zoals een kinderfeestje (vanaf 8 jaar), vrouwendag, vrijgezellendag of tijdens een gezellig middagje met vriendinnen.

 

Wat houdt de workshop in?

Het is een workshop van 1,5 uur. Na een korte uitleg ga je aan de slag met steentjes, schelpen, takjes, verf om zelf je eigen unieke 'schilderij' en kaarten te maken. Inspiratie en voorbeelden en alle materialen zijn volop aanwezig. Aan het eind van de workshop ga je met een of meerdere kunstwerkjes weer naar huis!

 

Praktische informatie over de workshop

  • De workshops worden alleen op vrijdag of zaterdag gegeven, data en tijden in overleg.
  • Het is fijn als je een eigen locatie hebt met een tafel waar alle deelnemers aan kunnen zitten. 
  • Het minimaal aantal personen is 8. De kosten bedragen 25 euro p.p. Dat is inclusief materiaal, 1 fotolijst van 18 x 13 cm p.p. en 2 kaarten p.p. 
  • Binnen een straal van 20 km van Elst (Gld) worden geen reiskosten berekend. Buiten deze straal komt er een reiskostenvergoeding van 0,30 cent per km bij. Bij late annulering wordt een deel van de kosten in rekening gebracht. 
  • Heb je vragen en/of wil je dit reserveren, stuur dan onderstaand formulier in. Dan neem ik zo snel mogelijk contact met je op.